欢迎来到重庆成人高考自考学历信息咨询网-浩学网!

首页 > 资源下载 > 网教复习资料

网教复习资料

英语B-完形填空(点击打开)

小编 2022-05-21 15:27:47网教复习资料
完型填空B1、Our school has a big library. It has many books on different subjects. Students can read books and newspapers in the __21__ room. They can also borrow books from the library. But they must __22

完型填空B

1、Our school has a big library. It has many books on different subjects. Students can read books and newspapers in the __21__ room. They can also borrow books from the library. But they must __22__ them on time. If they lose books, they must pay for them. Miss Susan works in the library. She is very helpful and __23__ to the students.

One morning she was working at the desk when Amy hurried in. She told Miss Susan that she couldn't find the library book " Harry Potter "__24__. At that moment, Lucy came into the library with Amy's book. She found it in the classroom. Amy was very __25__. She thanked Lucy and said that she would be more careful from then on.

1)、

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:A

2)、

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:B

3)、

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:E

4)、

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:D

5)、

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:C

2、It was getting dark. Some children and two Canadian women were still ___21___ on the ice near a big hotel. They were having a good time.

Suddenly the ice broke. One of the boys fell into the water. The children shouted, Help! Help!They didn't know what to so. The two Canadian friends heard ___22___ and skated over to get the boy out of the water.

The ice was thin. The two Canadians fell into the water, too. But they tried their best to ___23___ the little boy. They knew they must be quick. If they didn't push him up onto the ice, he would soon die.

Many people ran over to help.Some of them had ropes and poles. A young man jumped into the water to save the ___24___ people.

The boy and the two Canadian women were out of water at last. One of the women didn't feel well. She was sent to the ___25___ at once. But she felt very happy because the boy was safe.

1)、

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案:D

2)、

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案:E

3)、

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案:A

4)、

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案:C

5)、

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案:B

3、A young man goes into a shop. He wants to buy a watch. He sees a watch that he likes, but the man in the shop ___21___ ninety pounds for it. At that time a boy comes into the shop, takes the watch out of the man's ___22___ and runs out. When the man in the shop runs out into the street, the boy is already among the people.

The young man goes ___23___. At the next corner he sees the boy with the stolen watch ___24___ his hand. Would you like to buy a fine watch, sir?he says in a low voice. It is only fifty pounds.The young man pays at once, and goes back to his room. His friend takes a look ___25___ the watch and says, This watch isn't worth even ten pounds. I think that they planned this together.When he hears this, the young man is very disappointed.

1)、

A.at

B.asks

C.hand

D.away

E.in

答案:B

2)、

A.at

B.asks

C.hand

D.away

E.in

答案:C

3)、

A.at

B.asks

C.hand

D.away

E.in

答案:D

4)、

A.at

B.asks

C.hand

D.away

E.in

答案:E

5)、

A.at

B.asks

C.hand

D.away

E.in

答案:A

4、Water is very important to living things. Without water there can be ___21___ life on earth. All animals and plants need water. Man need water, too. We need water to drink, to cook our food and to clean ___22___.

Water ___23___ almost everywhere. Even in the driest part of the would there is some water in the air. You can not see it or feel it when it is part of the air. The water ___24___ seas and rivers is a liquid. The water in the air is not a liquid but a gas.

Clouds are made of water. They may ___25__ made of very small drops of water. Water, you have found,is very useful, so we must save water.

1)、 

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:E

2)、 

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:A

3)、 

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:B

4)、 

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:D

5)、 

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:C

5、Man has always wanted to fly. Even as long as eight hundred years ago, an Englishman had tried. He made a pair of __21__ from chicken feathers and fixed them to his shoulders. Then he jumped from a tall building. As you can imagine, he did not fly very far. __22__, he fell to the ground and broke several bones. The first real attempt at flying took place in France in 1783. The two Mongolian brothers knew that hot air rose. If they could fill a large balloon with hot air, they thought it would rise into the air and __23__. They were right. They made a very large hot air balloon of cloth and paper. It measured ten meters in diameter. They filled it with hot air and the balloon got two hundred meters into the air. It fell to earth about three kilometers __24__.

At the next attempt, they arranged for a balloon to carry passengers. We do not know what the passengers felt about the trip as they were a cock, a duck, and a sheep. But we __25__ know that the trip lasted eight minutes and the animals landed safely.

1)、 

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:B

2)、 

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:A

3)、 

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:E

4)、 

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:D

5)、 

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:C

6、Tom Smith was a writer. He wrote detective stories __21__ magazines. One evening he could not find an end for a story. He sat __22__ his typewriter in front of him; but he had no ideas. So he decided to go to the cinema.

When he came back, he saw that he had had a visitor. Someone had broken into his flat. The man had had a drink, smoked several of Tom's cigarettes and had read his story. The visitor left Tom a note:

I __23__ your story and I don't think much of it. Please read my suggestions and then you can finish it. By the way, I am a thief. I am not going to steal __24__ tonight. But if you become a successful writer, I will be back!

Tom read his suggestions. Then he sat __25__ and wrote the rest of the story. He is still not a successful writer, and he is waiting for his thief to return. Before he goes out in the evening, he always leaves a half - finished story near his typewriter.

1)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:E

2)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:D

3)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:A

4)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:B

5)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:C

7、A miser(守财奴)sold all that he had and bought a lump of gold, ___21___ he buried in a hole in the ground by the side of an old wall and ___22___ to look at daily. One of his workmen observed his frequent visits to the spot and decided to watch his movements. He soon discovered the secret of the hidden treasure, came to the lump of gold, and ___23___ it. The Miser, on his next visit, found the hole empty and began to tear his hair and to cry. A neighbor, seeing him overcome with grief(悲伤)and learning the cause, said, Go and take a stone, and place it in the ___24___, and fancy that the gold is still lying there. It will do you quite the same service; for when the gold was there, you did not ___25___ the slightest use of it.

1)、

A.make

B.which

C.hole

D.stole

E.went

答案:B

2)、

A.make

B.which

C.hole

D.stole

E.went

答案:E

3)、

A.make

B.which

C.hole

D.stole

E.went

答案:D

4)、

A.make

B.which

C.hole

D.stole

E.went

答案:C

5)、

A.make

B.which

C.hole

D.stole

E.went

答案:A

8、One night, a thief broke into an old man's house. He ___21___ a noise and woke up the old man and his wife. The husband told his wife to be silent, while he said loudly, My dear, these days thieves are cleverer. If they take ___22___ their clothes and put them on the table, the people in the room will fall asleep and can't wake up.

When the thief ___23___this, he took off his clothes at once and was ready to set out to work. At this___24___, the husband suddenly shouted in a loud voice:Stop thief! Stop thief!The thief was very frightened. He ran away as fast as be could and ___25___ his clothes on the table.

1)、 

A.made

B.moment

C.off

D.left

E.heard

答案:A

2)、 

A.made

B.moment

C.off

D.left

E.heard

答案:C

3)、 

A.made

B.moment

C.off

D.left

E.heard

答案:E

4)、 

A.made

B.moment

C.off

D.left

E.heard

答案:B

5)、 

A.made

B.moment

C.off

D.left

E.heard

答案:D

9、The old lady was eighty today. She had __21__ on her best dress. Perhaps Myra might come. After all, eighty was a special birthday, another decade lived or __22__ just as you chose to look at it.

Even if Myra did not come, she would send a present. The old lady was sure of that. Two spots of color brightened her cheeks. She was excited   __23__ a child. She would enjoy her day.

Yesterday Mrs. Morrison had given the flat an extra clean, and today she had brought a card and __24__ marigolds when she came to do the breakfast. Mrs. Grant downstairs had __25__ a cake, and in the afternoon she was going down there to tea.

1)、

A.endured

B.like

C.a bunch of

D.put

E.made

答案:D

2)、

A.endured

B.like

C.a bunch of

D.put

E.made

答案:A

3)、

A.endured

B.like

C.a bunch of

D.put

E.made

答案:B

4)、

A.endured

B.like

C.a bunch of

D.put

E.made

答案:C

5)、

A.endured

B.like

C.a bunch of

D.put

E.made

答案:E

10、An old man went to the hospital. When the doctor came to __21__ him, he said, "Well, Mr. Jones, you're going to have some injections(注射), and then you'll feel __22__. A nurse will come and give you the first one this evening, and then you'll get another one tomorrow morning."

In the evening a young nurse came to Mr. Jones' bed and said to him, "I'm going to give you your first injection now, Mr. Jones. Where do you want it?"

The old man was surprised. He __23__ the nurse for several seconds, and then he said, "Nobody's ever let me choose that before. Are you really going to let me choose now?"

"Yes, Mr. Jones," the nurse answered. She was __24__. "Where do you want it?"

"Well, then," the old man answered __25__ a smile, "I want it in your left arm, please."

 

1)、

A.looked at

B.in a hurry

C.see

D.with

E.much better

答案:C

2)、

A.look at

B.in a hurry

C.see

D.with

E.much better

答案:E

3)、

A.look at

B.in a hurry

C.see

D.with

E.much better

答案:A

4)、

A.look at

B.in a hurry

C.see

D.with

E.much better

答案:B

5)、

A.look at

B.in a hurry

C.see

D.with

E.much better

答案:D

11、Last Tuesday I took my two daughters, aged five and seven, to town by car. It began to rain hard, so I decided I would leave the children in the car ___21___ I rushed into a shop. I warned the girls not to touch anything and told them I would be ___22___ within a few minutes. Then I locked all the doors and left them happily looking out of the window.

I returned to the car in less than five minutes but the girls had disappeared! I could hardly believe my ___23___. The car doors were still locked, the windows tightly shut and on the back seat ___24___ only two coats. Being frightened, I ran to the corner of the street where there was no sign of them. I ___25___ up to an old lady nearby and asked whether she had seen two small girls, but she said "No".

1)、 

A.back

B.before

C.were

D.eyes

E.rushed

答案:B

2)、 

A.back

B.before

C.were

D.eyes

E.rushed

答案:A

3)、 

A.back

B.before

C.were

D.eyes

E.rushed

答案:D

4)、 

A.back

B.before

C.were

D.eyes

E.rushed

答案:C

5)、 

A.back

B.before

C.were

D.eyes

E.rushed

答案:E

12、Many people buy suitcases to carry their luggage when they go abroad on holiday and never take the trouble to find out whether they will be __21__ to survive the journey. Whatever case you buy - and obviously the more you pay for it, the better it is likely to be - you should be careful __22__ too much into it. A lot of passengers __23__ and then the locks break. Some people think manufacturers should say how much the case can carry. But the manufacturers say it depends __24__ the quality of the case. A cheap case, __25__ has been badly made, will obviously not last as long as an expensive one.

1)、 

 

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:D

2)、 

 

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:A

3)、 

 

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:B

4)、 

 

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:E

5)、 

 

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:C

13、When someone asks me what business I am in. My face feels hot. I envy (嫉妒) people who can say that they are writers, bookkeepers and doctors. All these jobs speak for themselves.

I really do make a living by __21__, and a good one, too. I can laugh like a king or like a schoolboy. It is a skill that I have learned, like the skill of mending shoes. Whenever and however laughter is needed - I am asked to do __22__. I laugh like a bus driver or a shopkeeper. I laugh sadly, kindly and happily.

I need __23__ point out that a job of this kind is tiring. I spend most evenings in nightclubs. My job is to laugh during the weaker part of the show. My loud, hearty laugher must be timed carefully. It must not come too soon, __24__ neither must it be too late.

I go through life quietly. I can copy the laughter of others. I can laugh in many different ways. But I'm not sure that I have ever heard the sound of __25__ own laugh.

1)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:E

2)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:D

3)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:A

4)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:C

5)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:B

14、I have been in London for two weeks. I don't speak English well at all. I have great difficulty in understanding people. In fact I don't catch a thing they say. I find their pronunciation is __21__ strange for me to understand, and they speak __22__ that I can't keep up with them. When I am on a bus, I ask the conductor something. He answers, but I don't understand. So he says it slowly in a high __23__, I still don't understand it. Then he gets angry and goes away.

But I haven't lost heart. I still enjoy __24__ English. I must keep on working hard __25__ it. I believe I'll speak English well soon.

1)、

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:B

2)、

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:E

3)、

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:A

4)、

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:C

5)、

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:D

15、Many people have to work at weekends. Some people do not mind, others think it is terrible.

One man thinks that working at weekends can be __21__. He is George Smith. Mr. Smith works in an office, in Brighton, England.

On Saturday, May 24, 1986, he went to the office to do some work. After he __22__ the lift, it stopped between floors. Mr. Smith could not get out of the lift. He began to shout, but no one heard him. Then Mr. Smith remembered that it was a holiday in England. No one was going to come to work until Tuesday.

There was __23__ for Mr. Smith to do. He had to wait until one of his workmates came to work and found him. With nothing to eat or drink, Mr. Smith was very hungry and had to sleep most of the time.

Early on Tuesday morning, one of his workmates came into work and found the lift __24__. When the lift was opened, Mr. Smith came out cold, weak, and tired. He had been in the lift for over 60 hours!

Now Mr. Smith says, "I only use the lift if they have __25__ in them."

 

1)、

A.nothing

B.got into

C.was not working

D.telephones

E.dangerous

答案:E

2)、

A.nothing

B.got into

C.was not working

D.telephones

E.dangerous

答案:B

3)、

A.nothing

B.got into

C.was not working

D.telephones

E.dangerous

答案:A

4)、

A.nothing

B.got into

C.was not working

D.telephones

E.dangerous

答案:C

5)、

A.nothing

B.got into

C.was not working

D.telephones

E.dangerous

答案:D

16、One day Mr. Parker said to himself, "I haven't seen my brother David __21__ a long time, and he's living in a new house now. I'm going to drive there and see him this afternoon."

He took his brother's address, got into his car and started out. He drove for a long time, but he didn't find the house __22__ he stopped and asked somebody to help him.

"Go straight __23__ this road for two miles(英里)," the man said, "then turn left, and then take the second road on the right."

Mr. Parker went straight along the road and turned left after two miles, but then he got lost again. He drove for __24__ mile, and at last he saw a road on his right and stopped. A woman was coming __25__ him, so he said to her, "Excuse me, is this the second road on the right?"

 

1)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:B

2)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:A

3)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:D

4)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:E

5)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:C

17、If you were to begin a new job tomorrow, you would bring with you some basic strengths and weaknesses. Success or __21__ in your work would depend, to a great extent, __22__ your ability to use your strengths and weaknesses to the best advantage. Of the utmost importance is your attitude. A person __23__ begins a job convinced that he isn't going to like it or is sure that he is going to exhibit a weakness which can only hinder his success. On the other hand, a person who is secure in his belief that he is probably as capable __24__ doing the work as anyone else and who is willing to make a cheerful attempt at it possesses a certain strength of purpose. The chances are that he will do well. Having the most important skills for a particular job is strength. __25__ those skills is obviously a weakness. A bookkeeper who can't add and a carpenter who can't cut a straight line with a saw are hopeless cases.

1)、 

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:B

2)、 

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:C

3)、 

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:A

4)、 

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:E

5)、 

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:D

18、George Stephenson was born in 1781. He was __21__ a poor English worker's family. His father looked after a steam engine. He worked hard indeed, __22__ he could not support his family. Where could he get the money to send George to school? George began to learn his ABC when he was seventeen. On his 18th birthday, he could write his own name.

George had to work when he was only a small child. The work was much too hard __23__ him. He worked for 12 hours every day. After a day's work he often felt __24__ tired to stand.

He worked and studied very hard. He spent all this time learning about the steam engine.

__25__ he studied hard, he invented many things. The railway locomotive(火车头)was the greatest one of them.

 

1)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:B

2)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:E

3)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:C

4)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:A

5)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:D

19、Jack lost his Job last week. It was difficult for him to find another ___21___. Somebody told him that it was possible to get a new one in a town two hundred kilometers away. He decided to get there ___22___. So he went to the railway station and got on a train. He was the only one in the car(车厢). The train started. Suddenly a man came in ___23___ a gun and said to him, "Your money or your life!" Jack sat there without standing up.

"I ___24___ any money," Jack answered.

"Then why are you so afraid of me?" the man asked angrily.

"Because I ___25___ you were the conductor, and I didn't buy a ticket," answered Jack.

1)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:A

2)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:E

3)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:D

4)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:B

5)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:C

20、Two years ago, my husband left a bike for me.

If you live in a town, it is often faster than a car and don't have to worry about parking(停车). You can ___21___ it anywhere. Because it has a seat at the back and a basket at the front, I can take my small daughter when it is cold and it is snowing hard. It also can be dangerous. You must be ___22___ on a bike. Accidents are not the only problem. One day I went ___23___ and when I came back, I couldn't find my front wheel. It was a long walk to the bike shop! Now I have three strong locks.

Sometimes my husband uses my bike for short trips. He is not good at ___24___ bikes, but he says it is better than waiting for a bus. He still likes his car for longer trips, but I think that all this sitting down is making him fat. ___25___ my bike I got a lot of exercise and fresh air, and makes me feel much healthy.

1)、 

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:B

2)、 

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:D

3)、 

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:A

4)、 

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:E

5)、 

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:C

21、A: Hi, Sun Yan! What are you busy with these days?

B: I'm busy ___21___ for the Spring Festival.

A: What do you mean by the Spring Festival?

B: Don't you know about the Spring Festival? It's ___22___ your Christmas holiday. It's the most important holiday in China.

A: Oh, I see. ___23___ is the holiday?

B: About one week long.

A: What do you usually do during the holiday?

B: Lots of things, such as eating and drinking, playing majiang, going to movies and temple fairs (庙会), visiting relatives and friends   and so on. In many places people like to set off firecrackers (鞭炮). It is very interesting. But now it isn't allowed in some big cities because it is not safe.

A: Do you eat special food for the holiday?

B: Yes, we eat dumplings.

A: Do children like the holiday?

B: Sure. Children can have delicious food and wear new clothes. They can also get some money from their parents.

A: What is that money for?

B: This money is given to children for good luck by their parents or other senior people. Children can use the money ___24___ a lot of things for themselves.

A: That's very interesting. Thank you for ___25___ me so much about the Spring Festival.

B: It's pleasure.

1)、 

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:B

2)、 

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:C

3)、 

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:A

4)、 

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:E

5)、 

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:D

22、A house in Clarktown caught fire on Christmas Eve, 1982. The woman who lived in the house was already in her eighties. Being in poor health, she had trouble in __21__ even when things were fine. With her house burning down around her, she was not able to go __22__. The smoke made her choke (窒息). The fire was very hot. Without quick help she would have died.

Fire fighters got to the house. They started to put the fire out. They did not know the old woman was still __23__. The people heard her crying for help. The fire was still very hot and there was lots of smoke.

A man dressed like Santa Claus(圣诞老人) was passing by. He was on his way to give gifts to poor families. Hardly had he heard the old woman' cry when he ran into the burning house. After a while he rushed out with the old woman on his back and came to her safety. Then, as __24__ as he had done that, the man left. No one knew the real name of the hero who had saved the old woman's life.

The man went on and took the gifts to the poor children. He did not return home until it was dark. He told his __25__ what had happened. She decided that she did not need to keep the story a secret. She told people that Santa Claus was actually David Rodriguez, her husband. Mr. Rodriguez is a music teacher when he is not playing Santa Claus.

1)、

A.inside

B.walking

C.wife

D.anywhere

E.quickly

答案:B

2)、

A.inside

B.walking

C.wife

D.anywhere

E.quickly

答案:D

3)、

A.inside

B.walking

C.wife

D.anywhere

E.quickly

答案:A

4)、

A.inside

B.walking

C.wife

D.anywhere

E.quickly

答案:E

5)、

A.inside

B.walking

C.wife

D.anywhere

E.quickly

答案:C

23、What do we know about the sea? We know that it looks very beautiful when the sun is shining on it. We also learn that it can be very terrible when there is a strong wind. What __21__ things do we know about it?

The first thing to remember is that the sea is very big. Look at the map of the world, there is __22__ sea than land. The sea covers three quarters of the world.

Some parts of the sea __23__ very shallow. But some places are very deep. There is one place near Japan. It is nearly 11 kilometers deep. The __24__ mountain in the world is about 9 kilometers high. If we put the mountain into the sea at that place, there would be 2 kilometers of water above it!

The sea is salty. There is one sea called the Dead Sea. It is very salty. It is __25__ salty that swimmers cannot sink! Fish cannot live in the Dead Sea.

1)、

A.so

B.other

C.highest

D.are

E.more

答案:B

2)、

A.so

B.other

C.highest

D.are

E.more

答案:E

3)、

A.so

B.other

C.highest

D.are

E.more

答案:D

4)、

A.so

B.other

C.highest

D.are

E.more

答案:C

5)、

A.so

B.other

C.highest

D.are

E.more

答案:A

24、In the American family the husband and wife usually share important decision-making. When the children are old enough, they take part as well. Foreigners are often surprised by the permissiveness (宽容) of American parents. Children are often allowed to do pretty much __21__ they wish without strict control by their parents. Children are encouraged to be __22__ at an early age. Some people believe that American parents carry this freedom too far. Others think that a strong parental image would not suit American values. Because Americans emphasize the importance of independence, young people are expected to break away from their families by the time they have __23__ their late teens or early twenties. This pattern of independence often raises serious problems for the aging parents of a small family. The average American is expected to live __24__ the age of 70. The job-retirement age is usually 65. The children have left home, married, and __25__ their own households. Often the major problem of many elderly couples is not economic, but they feel useless and lonely with neither an occupation nor a close family ties.

1)、

A.reached

B.what

C.set up

D.beyond

E.independent

答案:B

2)、

A.reached

B.what

C.set up

D.beyond

E.independent

答案:E

3)、

A.reached

B.what

C.set up

D.beyond

E.independent

答案:A

4)、

A.reached

B.what

C.set up

D.beyond

E.independent

答案:D

5)、

A.reached

B.what

C.set up

D.beyond

E.independent

答案:C

25、Mary and Peter were having a picnic with some friends near a river when Mary shouted, "Look! That's a spaceship up there and it's going to land here."

Frightened by the strange spaceship, __21__ of the young people got into their cars and drove away as quickly as possible. Peter loved Mary and always stayed close to her. They, more __22__ than frightened, watched the spaceship land and saw a door open. When nobody came out, they went to look into it. In the center of the floor, there was a pile of food. Peter followed Mary into the spaceship and did not __23__ the door close behind him. The temperature fell rapidly and the two young people lost their consciousness.

When they came to life, they were surprised to see that they were back by the river again. The spaceship had gone. There car was nearby.

"What happened?" asked Mary. Peter scratched his head, saying slowly, "Don't ask me. Perhaps we had a __24__. Come on. It's time to go home."

After driving about fifty meters, they found their way blocked by a thick wall made of something like glass. On the other side of the wall, a few strange beings stopped to __25__ it and read a notice which, translated into English, said: "New arrivals at Zoo: a pair of earth inhabitants in their natural surroundings with their house on wheels."

1)、 

A.most

B.hear

C.curious

D.look through

E.dream

答案:A

2)、 

A.most

B.hear

C.curious

D.look through

E.dream

答案:C

3)、 

A.most

B.hear

C.curious

D.look through

E.dream

答案:B

4)、 

A.most

B.hear

C.curious

D.look through

E.dream

答案:E

5)、 

A.most

B.hear

C.curious

D.look through

E.dream

答案:D

 

 


版权声明: “为了帮助广大考生朋友获得更多考试资讯,正确理解考试相关政策,本站在进行内容编辑的时候,难免转载第三方资讯,所有转载内容都会注明来源,其有关的论述内容不代表本站观点和立场。原创内容如有类同也许是巧合,若有侵权,恳请联系本站删除(ezkxx@qq.com)。考试相关政策请以官方的发布内容为准,引用所产生的涉考风险、法律风险及其他风险,与本站无关。
javascript:void(0);