欢迎来到重庆成人高考自考学历信息咨询网-浩学网!

首页 > 资源下载 > 网教复习资料

网教复习资料

英语B-英译汉(点击打开)

小编 2022-05-21 15:26:20网教复习资料
英译汉B1、I am writing this letter to complain about the service in your hotel.答案:我写这封信的目的是要投诉你们旅馆的服务。 2、They questioned both men but neither of them could speak English.答案:他们审问这两名男子,但这两个人都不会说英语。 3、My cla

英译汉B

1、I am writing this letter to complain about the service in your hotel.

答案:我写这封信的目的是要投诉你们旅馆的服务。

 

2、They questioned both men but neither of them could speak English.

答案:他们审问这两名男子,但这两个人都不会说英语。

 

3、My classmate is more clever than I.

答案:我的同学比我聪明。

 

4、People usually hate mice, but one mouse won the hearts of the people all over the world.

答案:人们通常憎恶老鼠,但这只老鼠却赢得了全世界人们的心。

 

5、But Little Smart (小灵通) is not really that smart.

答案:但小灵通并不是真的那么聪明。

 

6、Some of her pictures were shown in an art exhibition (展览会) in Shanghai when she was 4 years old.

答案:四岁的时候她的一些画就在上海的一个艺术展览会上展出。

 

7、How long will it take us to get there?

答案:我们到那儿要用多长时间?

8、Beijing Olympic Games can make Chinese people work harder.

答案:北京奥林匹克运动会使得中国人民更加努力工作。

9、Let's find a place to shelter from the rain or we'll get wet.

答案:我们找个地方躲雨吧,不然就淋湿了。

10、We are from mainland China.

答案:我们来自中国大陆。

11、No matter how much it cost, he had to get the car fixed.

答案:无论费用多高,他也不得不去修车。

12、We have made little progress.

答案:我们没有取得什么进展。

13、It's easy to say, but difficult to do.

答案:说起来容易,但做起来难。

14、I'm not an English major student.

答案:我不是英语专业的学生。

15、This one's pretty, but it costs too much.

答案:这个很漂亮,但是很贵。

16、The cause of the fire was carelessness.

答案:起火的原因是不谨慎。

17、Yeah, but they play the same songs over and over again.

答案:没错,但他们总重复播放同一首歌。

18、The prices of vegetables are different from place to place.

答案:蔬菜价格地区间是有差别的。

 

19、Li Bai is one of the greatest poets that have ever lived in China.

答案:李白是中国有史以来最伟大的诗人之一。

20、I looked for the book on the desk but it was nowhere.

答案:我在桌上找了那本书,但是那本书不在那儿。

21、I've been so busy lately,I haven't had time to call anybody.

答案:我最近一直很忙,所以没时间打电话给任何人。

22、China will build up a space station in ten years.

答案:在十年内,中国将建一个太空站。

23、He has sympathy for all poor people.

答案:他对所有穷苦人都富有同情心。

 

24、I'm certain he'll go to see the film, because he's bought a ticket.

答案:我肯定他会去看电影的,因为他把票都买好了。

25、Go down this street until you reach the second traffic lights.

答案:顺着这条街走,一直走到第二个交通灯处。

26、They sold the old house yesterday.

答案:昨天他们把那旧房子卖了。

27、He stopped smoking.

答案:他已经戒烟了。

28、I came back because of the rain.

答案:因为下雨我就回来了。

29、This street will be widened.

答案:这条大街将要加宽。

30、My problem is that I don't have much time to do the work.

答案:我的问题在于我没有多少时间干这工作。

31、Our library is as big as theirs.

答案:我们的图书馆和他们的一样大。

32、Jim will go to his teacher whenever he has questions.

答案:吉姆一有问题就找他的老师。

33、The doctor said there was nothing wrong with his eyes.

答案:医生说他的眼睛没有毛病。

34、Many changes are taking place in the United States.

答案:在美国正发生着许多变化。

35、We enjoyed ourselves very much at the party.

答案:在那次晚会上我们玩得很愉快。

36、The shop is open till ten at night every day.

答案:商店每天营业到晚上十点。

37、You'd better do that again.

答案:你最好再做一遍。

38、This new country hopes to establish friendly relations with all its neighbours.

答案:这个新成立的国家希望和所有邻国建立友好关系。

39、They thought that there must be something wrong with their TV set.

答案:他们认为电视机一定出了毛病了。

40、I knocked on his door but nobody came to answer it.

答案:我敲了他的门,但没人来开门。

41、Both Ann and Mary are suitable for the job.

答案:安妮和玛丽都适合干这项工作。

42、He didn't need to attend the meeting.

答案:他没必要参加那个会议。

43、I'm thinking about a visit to Paris.

答案:我在考虑去巴黎旅游。

44、The People's Republic of China (PRC), founded on October 1, 1949, covers an area of 9.6 million square kilometers.

答案:中华人民共和国成立于1949年10月1日,国土面积约960万平方公里。

45、Are you fond of music?

答案:你喜欢音乐吗?

46、As is known to all, China is the largest developing country in the world.

答案:众所周知,中国是世界上最大的发展中国家。

47、Look out the window it's still raining today!

答案:看窗外,今天还在下雨。

48、My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了。

49、Most students feel satisfied with the progress theyve made.

答案:大多数学生对自己所取得的进步感到满意。

50、What kind of life do most people enjoy?

答案:多数人喜欢什么样的生活?

51、People all over the world are trying to help the people in the quake-stricken areas.

答案:全世界人民都在尽力帮助遭受地震地区的人民。

52、The friend saw everything but did not say a single word.

答案:这位朋友看到了一切,却一言不发。

53、Life is meaningless without a purpose.

答案:没有目标的生活是毫无意义的。

54、Have you seen Tom recently?

答案:最近你看见汤姆了吗?

55、I hope we can have some snow this winter.

答案:我希望今年冬天会下点雪。

56、How are you doing these days?

答案:这些日子你怎么样?

57、I rang your house last night but your mother answered the phone.

答案:我昨夜给你家打电话,但接电话的是你母亲。

58、What time do you go swimming every day?

答案:你每天何时去游泳?

59、I've lost interest in my work.

答案:我对这份工作已经失去了兴趣。

60、Who can help me clean the room?

答案:谁能帮我打扫房间?

61、The doctor told me to have more water.

答案:医生让我多喝些水。

62、The students are encouraged to do more listening, reading and writing by their teacher.

答案:老师鼓励学生多听、多读、多写。

63、Each time history repeats itself, the price goes up.

答案:历史每重演一次,代价就增加一分。

64、Bill hit his car into a wall last night.

答案:昨晚比尔开车时车撞到了墙上。

 

 

 


版权声明: “为了帮助广大考生朋友获得更多考试资讯,正确理解考试相关政策,本站在进行内容编辑的时候,难免转载第三方资讯,所有转载内容都会注明来源,其有关的论述内容不代表本站观点和立场。原创内容如有类同也许是巧合,若有侵权,恳请联系本站删除(ezkxx@qq.com)。考试相关政策请以官方的发布内容为准,引用所产生的涉考风险、法律风险及其他风险,与本站无关。
javascript:void(0);